info@sangvatningsbutiken.se   +46 (0) 8 765 46 05

Kategorier

Menu

Hjälpmedel

Oppsøk lege får barna , helsesøster eller annet helsepersonell før behandlingen<

Det er viktig å behandle sengevæting skjer i samråd med leger, sykepleiere eller inkontinens rådgiver . Før du begynner behandling , bør leger utføre en medisinsk vurdering og utelukke fysiske årsaker , som for eksempel urinveisinfeksjoneller diabetes , er bak tilstanden .

BEHANDLING

Den såkalte "alarm "-metoden er en velkjent og velprøvd metode der en enureslarm utløser et lydsignal når barnet tisser i sengen . Barnet lærer da refleksen til å våkne opp når blæren må tømmes .

Det er viktig at foreldrene er involvert i begynnelsen av behandlingen og sørger for at barnet går på do etter at alarmen vekket dem .> ">De vil ikke vekke barnet før det sengevæter , fordi da barnet lærer ikke å reagere refleksivt når blæren må tømmes .

For å oppnå et vellykket resultat , behandling med alarmer skje kontinuerlig , og generelt ta 4-12 uker.
Noen skritt til vellykket behandling :
• Behandlingen bør gjøres uten avbrudd , hverdager og helg , og generelt ta 4-12 uker . Det er viktig ikke å gå i stykker for tidlig.

Foreldre må være til stede for å hjelpe sine barn om natten de første dagene etter oppstart av behandlingen .• Barnet kan drikke normalt før det går til sengs . Barn bør lære å svare på deres gjenskinn og ikke lære en annen atferd enn vanlig før sengetid .• Ikke bruke bleier og beskyttende bukser som gjør det for komfort når barnet tisser i sengen . Barnet bør føle et behov for å gå på do .• Foreldre kan ikke stille klokken og våkner barnet til å gå på do før det sengevæter .
Det har vist seg at 3/4 av hele senge våtere blir herdet med den såkalte Alarm -metoden . Se nedenfor for mer informasjon om ulike typer alarmer .

Andre metoder

medisin

Et hormon i legemet , vasopressin, reduserer vanligvis den mengde urin i løpet av natten . Legemidler som ligner på vasopressin bidrar til å redusere nyre produksjon av urin, noe som kan redusere urininkontinens og lindre bed- fukting hos barn. Effekten opphører når stoffet er stoppet og således herder behandling vanligvis ikke fra å fukte sengen. Noen ganger velger foreldre til å behandle sine barn midlertidig med stoffet på arrangementer som leiren . Under behandling , er det viktig å følge instruksjonene til forsiktighet med væskeinntaket om kvelden for å unngå bivirkninger .

Hvis sengevæting er relatert til blæren fungerer urolig , kan barn noen ganger få en agent for å berolige blæren .

Uroterapi ( blæretrening ) er gitt hovedsakelig til barn som ikke er tørr på dagen på grunn
aktiv blære . Med overaktiv blære refererer til blæremuskelen trekker sammen en eller flere ganger før blæren er full og barnet føler behov for å gå på do hele tiden , men tiden er ikke alltid i tide . Sengevæting om natten kan skyldes en overaktiv blære hvis barnet trenger å gå på do flere ganger om natten .
Noen ganger kan en kombinasjon av flere metoder.
alarm matte
En felles base metode er bruk av en plate , som kalles detektor matte som er koblet til en alarmenhet. Alarm Unit alarmer med et lydsignal når det vil kysse ( saltvann væske) på matten . Barnet vekket av alarmen . Bruk av alarmmatteer en velprøvd metode der barnet trenger å sove på toppen av en plaststøtten , mens behovene ingen del av alarm knyttet til barnet , og barnet kan velge å sove med eller uten pyjamas og undertøy .

bærbar alarm
Når væsken når frem til sensorenheten varsler akselen og løfte barnet. En populær type alarm som blir stadig mer vanlig og kan være lettere å ta , for eksempel