info@sangvatningsbutiken.se   +46 (0) 8 765 46 05

Kategorier

Menu

Betaling og vilkår

Les avtalen nøye før du bruker Sängvätningsbutiken . Ved å bruke og handle på vår nettside, aksepterer du vilkårene som er beskrevet nedenfor . Med den begrunnelsen at forholdene kan oppdateres over tid (for eksempel for å tilpasse seg våre teknologiske systemer, vår forretningsmodell eller gjeldende lover og forskrifter), anbefaler vi at du leser denne siden regelmessig for å väre oppmerksom på eventuelle endringer som kan ha blitt gjort i vilkårene. For å handle på Sängvätningsbutiken må du være minst 18 år gammel og ha et gyldig kredittkort akseptert av oss . Hvis du ikke har fylt 18  år enda, må du ha juridisk myndighet til å inngå avtalen.

BETALING

Vi tilbyr deg tre forskjellige måter å betale dine kjöp på .

1. Betale på vår nettside med ditt VISA eller MasterCard . Du skriver inn ditt ordrenummer som referanse . Deretter følger du instruksjonene for å foreta betalingen. All kreditt -og personopplysninger informasjonen er kryptert , slik at ingen uvedkommende kan se det . For din egen sikkerhet og for å forhindre svindel, vil du bli bedt om å oppgi kortets sikkerhetskode (CVV) for kredittkortbetalinger. Du kan finne det tre - sifrede nummeret på baksiden av ditt kredittkortet.

2. Shop nå - betal etter levering! Betal med Klarna.

Når du betaler med Klarna faktura er det trygt og enkelt . Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og betaler alltid etter at du har mottatt varene.

Få alltid hjem varene før du betaler.

Alltid 14 dager å betale tilbake på.

Du trenger aldri å uppgi kortinformasjon

Alltid 14 dagers angrerett i samsvar med gjeldende lover*

Last ned dine fakturaer fra klarna.se

Mulighet for å dele upp betalingen

Et administrasjonsgebyr på 25 SEK per kjøp vil bli lagt til. Dersom betalingen uteblir må man betale et purregebyr på 50,00 SEK og rente på 25,50 % . På kjøpstidspunktet, blir det gjort en kreditkontroll som i noen tillfeller betyr at en kreditt-rapport blir gjort. Da vil du motta en kopi av kreditt-rapporten i posten. Personlig informasjon blir håndtert i samsvar med gjeldende lov. Klarna behandler personopplysninger for å utføre kundeanalyser,identifisering, kreditt kontroll og markedsføring. Personlig identitet blir brukt som et kundenummer i kundestyringsformål.

* Gjelder ikke for alle varer og tjenester, for eksempel. flytrafikken, hendelser og spesielle varer.

Betal med Klarna fra 50 SEK / måned! Betal med Klarna.

Betaling for de som ønsker å velge hvor mye du betaler hver måned. Men Klarna konto er mer enn det. Foruten å sørge for at du får varene før du betaler, samler du alle dine kjøp på et konto. Dette gjelder selv om du har handlet på flere ulike butikker via Klarna konto . Det betyr at du får en enkelt faktura, uansett antall kjøp.

Får alltid varene før du betaler

• Betal fra 50 SEK / måned eller 1/24 av den totale

• Alle kjøpene dine samles på en konto og på en faktura

• Kjøp nå - betal i slutten av neste måned

• Et administrasjonsgebyr på 25 SEK, uansett antall kjøp

• Du kan alltid betale hele beløpet på en gang.

0 SEK i oppstartsavgift . For Klarna konto tillkommer den årlige renten på 19,5 % og effektiv rente på 26,99 % for kjøp for 10 000 SEK . Med andre ord , den gjennomsnittlige rentekostnad per måned, hvis du kjøper noe for 1000 SEK , ca 16,5 SEK . (Psst. du vet at renten er skattemessig fradragsberettiget.)

Klarna AB , corporate SE556737 - 0431

3. Postoppkrav

Du betaler når du plukke opp din bestilling sendt med pakkepost . Postoppkrav avgiften legges på med 35 SEK. Vær oppmerksom på at vi ikke kan akseptere noen annen betalningsmåtene enn de som er nevnt ovenfor. Hvis du prøver å betale med andre metoder, vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle tap av lønn eller andre skader forårsaket av dette. Alle varer forblir Sängvätningsbutikens eiendom inntil full betaling er mottatt. Ethvert forsøk på svindel vil bli politianmeldt. Sängvätningsbutiken har rett til å kansellere en bestilling hvis svindel er mistenkt.

Hvis Sängvätningsbutiken ikke overholder avtalen på grunn av uvanlige omstendigheter utenfor sin kontroll på grunn av force majeure som streiker, uroligheter, krig eller naturkatastrofer som jordskjelv, vulkanutbrudd og andre lignende situasjoner, kan vi ikke holdes ansvarlig for det.

Priser

Alle priser på produkter, levering og andre tjenester inkluderer merverdiavgift (moms). Fraktkostnader er lagt til hver bestilling. Vi vil alltid informere om totalprisen, inkludert alle avgifter, moms og andre kostnader som leveringskostnader.

Prisene som gjelder er de som vises på området på tidspunktet for kjøpet. Prisene kan endres uten varsel, men endringene vil ikke påvirke bestillinger som allerede er akseptert . Vi streber etter å unngå informasjons feil, men forbeholder seg retten til feil i prisingen, skrivefeil og andre feil eller feil kan oppstå. Vi kan ikke garantere at produktbilder viser alle farger med 100 % nøyaktighet . Vi verifisere priser som en del av vår ordrebekreftelse. Hvis noe er galt, vil vi kontakte deg.

Frakt og levering

Tilgjengelighet Levering er normalt 2-4 virkedager fra ordrebekreftelse til leveringsadressen oppgitt på din bestillingen.

Når du har betalt for din bestilling med kredittkort, vil vi sende pakken med Posten (distribuert hverdager i løpet post egne premisser). Du kan også velge å ha en faktura via e-post . Du får deretter 15 dager på å betale fakturaen .

Vi belaster en fraktavgift på minst 35 per pakke. Fraktavgiften belastet i henhold til pakkens störrelse. Vi følger de svenske Postens avgifter.

På grunn av toll er det lengre leveringstid utenfor EU. Vi vil levere bestillingen din så snart som mulig . Sängvätningsbutiken tilbyr produkter for salg som er på lager og tilgjengelig for levering . Skulle det skje at vårt lager er gått ut på dato , vil vi kontakte deg via e-post, og spörre om du ønsker å vente til produktet kommer , endre eller kansellere bestillingen .

Ordrebekreftelse

Etter å ha mottatt din bestilling sendes umiddelbart en ord rebekreftelse på e-post med detaljer om din bestilling . Lagre din ordrebekreftelse som en referanse om du eventuellt behöver kontakta oss .

Spor bestilling

Når du har en "My Account " på Sängvätningsbutiken.se du kan spore dine bestillinger ved å gå til " Min konto" og klikk på " Vis mine ordrer . " Der kan du se dine tidligere bestillinger eller vise status for dagens ordre . Hvis du vil vite mer om hvordan " Min konto " fungerer , klikk på " Min konto" eller kontakt oss .

Splitting av leveransen

Hvis bestillingen din består av flere elementer , forbeholder vi oss retten til å splitte opp leveransen . Dette kan skje hvis ordren inneholder flere store elementer eller om noen produkter er forfalt på tidspunktet for bestillingen. I delt levering , vil du bli varslet via en brosjyre som kommer med i den første forsendelsen . Du vil ikke bli belastet for eventuelle ekstra fraktkostnader .

Kansellerte ordrer før forsendelse

Hvis du ønsker å kansellere en bestilling før levering , kan du kontakte oss og vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle dine ønsker ( se kontaktinformasjon nedenfor ) . Vi kan ikke love at vi vil være i stand til å avbryte sendingen  om bestillingen allerede er sendt . I et slikt tilfelle , se " Return Policy" .

Feillevering

Vi beklager hvis feil vare er sendt ut. . Ta kontakt med oss slik at vi sikrer at det feilaktige produktet returneres og at vi deretter sender ut riktig produkt . Se Return of defekte produkter nedenfor .

Inspeksjon av produkt

Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for varene du har bestilt når leveransen er fullført. Inspisere produktene dine for feil og informere oss om eventuelle klager . Hvis produktet er defekt , kan du velge å returnere det og vi betaler tillbake kjøpesummen og all frakt kostnader . Se Return of defekte produkter nedenfor .

En rimelig varsel gis innen en periode på to måneder etter at du oppdaget feilen , men i noen tilfeller en lengre periode er aktuelt i henhold til gjeldende lov.

Returrett

Du kan returnere en vare innen 14 dager etter levering og enten bytte varen , få en kupong av samme verdi som returneres eller pengene tilbake . Vær oppmerksom på at varen må være i uåpnet emballasje og i samme stand når det kom tilbake som den var da du mottok den . Dette er på grunn av beskaffenheten av varene og den spesifikke applikasjonen . Unntak kan gjøres avhengig av produkt og situasjon ( se garanti) . Under salg perioder , tilbyr vi ingen garanti , bare bytte rett .

I samband med retur eller utveksling av varer , må kjøperen betale for alle fraktkostnader . For retur på grunn av skadede varer eller hvis returen skyldes en feil av Sängvätningsbutiken , vil vi stå for utgiften og kostnaden for frakt . For de som har bestilt et produkt fra Sängvätningsbutiken utenfor EU er kjøperen selv  ansvarlig for ev . avgifter og betalbar skatt utenfor EU . I forbindelse med retur er kjøperen ansvarlig for varene under transport og frakt. Ring eller ta kontakt med oss via "Kontakt oss " eller e-post på info@sangvatningsbutiken.se Vi vil sende et retur skjema til deg via e-post . Returnere produktet sammen med returskjemaet til oss .

Retur av defekte produkter

Som for defekte produkter eller feil levering av din bestilling , vil du kunne velge å returnere det defekte produktet for en tilbakebetaling av kjøpesummen og all frakt kostnader . Når vi har mottatt produktet og har godkjent returen vil vi kreditere kontoen som du har gitt til oss i returskjemaet. Send med bevis for fraktkostnad. Du kan også velge å beholde produktet og be om en prisreduksjon . Hvis du ønsker å plassere en ny ordre , vil vi gjerne hjelpe deg . For kunder som er underlagt svensk lov har du rett til å returnere produktet innen 36 måneder . Legg merke til at et slikt krav forutsetter at du ikke har brukt produktet feil, og at produktet ikke er defekt på grunn av din behandling av produkten. Produkter som er skadet på grunn av slitasje regnes ikke som feil .

Garanti

Garantien er produktspesifikke og avhengig av hva slags produkt du kjøper  og av produsenten. Se produktdetaljer for informasjon om garantien som gjelder for det aktuelle produktet. Sängvätningsbutiken gir ingen ekstra garanti utover produsentens garanti som følger med kjøp av hvert produkt.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er bare ansvarlige for skader forårsaket av en mangel i våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg , eller når vårt ansvar i samsvar med gjeldende lovfestede rettigheter . Hvis noen aktiviteter på Sängvätningsbutiken.se har forårsaket skade , vil vi bare være ansvarlig for skader på produkter, fornuftige og verifiserbare kostnader som følge av vår kontraktsbrudd eller erstatningsansvar i henhold til gjeldende lov , og rimelige kostnader for å forebygge og redusere slike skader . Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader påført av en tredjepart som følge av bruk av våre produkter . Vi er ikke ansvarlige for feil ved bruke noen av våre produkter . Så langt som loven tillater det, vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle skader som skyldes feil informasjon på nettsiden . Begrensningene som er angitt ovenfor gjelder ikke i tilfelle du lider skade på grunn av grov uaktsomhet eller forsett av oss . Vi beskytter og respektere våre kunders personlige data og sikkerhet , selv om vi ikke helt kan garantere sikkerheten for informasjon og betalinger overføres via Internett . Så langt som loven tillater det, vil vi ikke være ansvarlig for skader som følge av bruk av elektroniske midler for interaksjoner , for eksempel , men ikke begrenset til , skader som skyldes feil eller forsinkelse i kommunikasjon, avskjæring eller manipulasjon av tredjeparter , eller ved dataprogrammer , og overføring av virus.

Personvern

Den 25. mai 2018 trådte den nye databeskyttelsesloven, GDPR, i kraft. Det er et felles EU-regelverk og er utviklet for å gi deg enda bedre kontroll over hva personlige opplysninger selskaper og organisasjoner har om deg. GDPR erstatter den tidligere personopplysningsloven (PUL).

Vi er ansvarlig for informasjonen du gir oss , slik som når du bestiller et produkt eller registrer deg for et medlemskonto . Informasjonen du gir blir brukt til å gi deg den servicen du forventer ( f.eks sende deg produktet du bestilte ) og ellers gi deg en god service.

Integrity Policy

Vi lar ingen detaljer til noen tredje part uten ditt samtykke . Dataene brukes også til å varsle deg til avtaler som i form av utsendelse . Informasjonen i registeret for de ovennevnte formål og for å opprettholde god kundebehandling og fil vedlikehold .

Copyright

Innholdet på dette nettstedet er kopibeskyttet i henhold Sängvätningsbutiken © og tilhører Mediall AB . Informasjonen på dette nettstedet , inkludert men ikke begrenset til , tekst, bilder og lyd , kan ikke, bortsett fra for strengt privat bruk eller hvor det er angitt , reproduseres , endres, overføres eller lagres i noen som helst form . Å endre innholdet på dette nettstedet er strengt forbudt . Lovbrudd blir håndhevet.

Sikkerhet

Vi bruker et sikkert system for elektroniske bestillinger , vi krypterer dine data , slik som ditt navn , adresse og kritisk personlig informasjon som for eksempel kredittkortinformasjon. Din informasjon vil bli kryptert fra det øyeblikket du angir det, og dine personlige opplysninger vil ikke bli lagret på en offentlig server . Krypterte data som sendes mellom deg og våre nettsider kan ikke leses i tilfelle at en tredjepart fanger den. Teknologien gir en autentisering som sikrer nettleseren din for at dataene dine er sendt til en sikker datamaskin server og sørger for kryptering som koder alle data , slik at bare en sikret server kan lese det også, og en dataintegritetskontrollersom overførte data  ikke er endret.

Lenker

Vi tar ikke ansvar for innholdet eller bruken av nettsteder som dette nettstedet linker til . Vi kan heller ikke holdes ansvarlig for innholdet eller bruk av noen nettsteder som lenker til nettstedet.

Gjeldende lov

Uten å begrense dine rettigheter i henhold til lovene i landet , styres disse betingelsene for kjøp og betaling , og eventuelle tvister eller krav som følge av slik bruk av nettsiden, så vel som av lovene i Sverige .

SELSKAPET

Kontakt med kundeservice

Har spørsmål, kommentarer eller klager i forbindelse med kjøpet , kan du kontakte oss . Dette gjøres best ved å gå til Kontakt oss-siden og sende inn din forespørsel .

Informasjon om selskapet

Sängvätningsbutiken er en nettbutikk for sängvätningshjälpmedel . Butikken er eid av selskapet Mediall AB .

Adresse : Skogsklockevägen 1 , 181 57 Lidingö , Sverige .

Tel : + 47 (85) 295212

Fax : +46 ( 0 ) 8 765 46 15

E - post : info@sangvatningsbutiken.se

Organisasjonsnummer : 556227-8563

Org.nr: SE556227856301

Selskapet besitter en F - skatt .