Absorberende natt bukse DryNites gutt 8-15 år

Absorberende underpants DryNites holder tett hele natten. Gutt 8-15 år (27-57 kg).
LFE: KIOE8V
148 NOK

Huggies DryNites NIGHT PANTS for gutter 8-15 år

Vanntett og svært absorberende bukse ( bukse ) som er lett å trekke på over sine pyjamas / nattkjolene . utformet som en diskret beskyttelse for ungdommer og er utstyrt med fredningssoner som er laget spesielt for gutter og jenter å beskytte hvor barnet trenger det mest .

Brukes som et supplement med sengevæting . Kan være en trygghet for barna mens de sover bort f.eks på ferie eller på en venner . DryNites arbeider med en sängvätningslarm hvis sensoren er festet inne i natt bleie ( som ikke fungerer med alarmmatte) . Restraint anbefales under behandlingen , fordi det kan gjøre det mer behagelig for barnet å fortsette å tisse i sengen .

INFORMASJON

• Høyabsorberende , tynt materiale .
• Myk , fuktavvisendebelegg .
• Inne er en tynn absorberende pute som trekker fuktighet vekk fra huden .
• Lekkasje Protection gjør buksene er stramme hele natten .
• Bilder som passer både gutter og jenter .
• Designet for å se ut som underbukser .
• Tilgjengelig for alderen 4-7 år og 8-15 år for gutt / jente .Kunder som kjøpte denne varen har også kjøpt

Underbyxa Vuxen man

Kalsong i 100% bomull, med dubbelt lager och vattentät skyddande hinna. Ger extra skydd vid dagtidsinkontinens. Kan användas med engångsbinda som extra barriär för att inge skydd och säkerhet hos användaren.

152 NOK

Boxershorts gutt

Vanntette absorberende boksere trener bukser for gutter. Vaskbar 100% bomull, pustende. Innebygd absorberende puten rommer ca 250 ml væske. Egnet for dagtid inkontinens og for barn som er opplært til å bli tørr.

144 NOK

Bærbar alarm Wet-Stop3 Blå

Funksjonelt sängvätaralarm som er lett å bære rundt. Alarmen består av en fuktighetsfølsom sensor som er koplet til en alarmboks til akselen.

614 NOK